Η αγάπη του για το καλό κρασί ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω. Παππούδες , γονείς , σπιτικό κρασί , παράδοση , φροντίδα και πολύ μεράκι.
Οι αμπελώνες βρίσκονται στη Νάουσα , στη περιοχή Παλιοκαλιά και οι ποικιλίες τις οποίες καλλιεργεί είναι:
Ξινόμαυρο ( η κυριότερη και σημαντικότερη ερυθρή ποικιλία της Νάουσας)
Πρεκνάδι ( τοπική και σπάνια λευκή ποικιλία όπου τη βρίσκεις μόνο στη Νάουσα)
Μαλαγουζιά ( από τις γνωστότερες λευκές ποικιλίες της χώρας μας , ανθική και φρουτώδης)
Syrah ( μια παγκόσμια ποικιλία , ερυθρή , με καταγωγή από τη Γαλλία )
Ασύρτικο ( λευκή ποικιλία με καταγωγή από τη Σαντορίνη , καλλιεργείται σε όλη τη χώρα…πλέον και εκτός συνόρων. Παγκοσμίου φήμης ποικιλία και είμαστε χαρούμενοι για αυτό)
Η χρυσή τρομπέτα σου τραβάει τη προσοχή από τη πρώτη στιγμή με τη καλαίσθητη και καλλιτεχνική ετικέτα που διαθέτει. ΑΛΛΑ…. Δε μένει στην ετικέτα μόνο και αυτή είναι η επιτυχία του. Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να το αναζητήσεις..
Πρεκνάδι με Μαλαγουζιά σε αναλογία 70 – 30 . Αρώµατα εσπεριδοειδών, εξωτικών φρούτων και άνθους λεμονιάς. Το στόμα γεμάτο, λιπαρό, δροσερό, απόλυτα ισορροπημένο με την οξύτητα καταλήγει σε μια εκρηκτική επίγευση.
Σου προτείνω να το απολαύσεις δροσερό στους 10 βαθμούς και μπορείς να το συνοδεύσεις με πολλά πιάτα. Από ριζότο με θαλασσινά ή συναγρίδα στην σχάρα, καρμπονάρες ως δροσερές καλοκαιρινές σαλάτες.